Placeringsgaranti

Jag hjälper små och medelstora företag med Nationell SEO i flera orter över hela Sverige. Jag har en placeringsgaranti som betyder att man som kund kan få tillbaka sin insats om man inte hamnar på Google’s första sida inom 12 månader. Det är under förutsättning att du som kund inte ändrar i sökord, texter eller titlar på den sidan som sökmotoroptimerat arbete genomförts av mig. Eget länkbygge utöver min ska heller inte göras för att den ska gälla.

Internationell SEO

Din hemsida och bättre placering i Google.

Sökmotoroptimering är regelverk som jag anpassar din hemsida efter för att förbättra din placering i Google. I all enkelhet ser jag över hur din hemsida är uppsatt och hur andra hemsidor hänvisar till den. För att klättra uppåt i sökresultaten ska din hemsida och dess undersidor, optimeras med olika sökord och fraser. uppsättning innehåll och datastrukturen måste också anpassas. vara Din målgrupp söker efter vad din verksamhet löser åt dem.

Sökmotorsanpassning är ett av de mest undervärderade områden för tillfället inom utveckling av webbsidor. De flesta företagen fokuserar på att skapa en snygg och funktionell hemsida, men det skapar inget värde för företaget om hemsidan inte kan hittas via sökmotorerna.

Trafiken som kommer till dig via sökmotoroptimering medför alltså fler besökare och som även är rätt målgrupp för din verksamhet. Optimerar man sin hemsida för relevanta sökordskombinationer, ökar förrutsättningarna till en bra placering i sökmotorerna och därmed också fler affärsmöjligheter för dig.

Här kommer jag in och hjälper dig. Vänta inte nu…  Utan ta första steget nu och fyll i intresseformuläret så gott du kan eller ring mig och boka ett möte.

Fyll i Intresseformuläret
Ring 0708-948872

SEO Processen Steg för steg

   • Behov och nuläges analys. Vill du spara tid? Klicka och fyll i intresseformuläret här
   • Hemsidan genomgår nulägesanalys av onpage seo och offpage seo
   • Konkuransanalys
   • Mål och åtgärdplan skapas
   • Nyckelords research
   • Onpage arbetet startar
   • Offpage och kontinuerlig länkbyggnationen startar
   • Rank spårning och övervakning.
   • Förvaltning, Underhåll och förändringar som anpassas efter Googles ändringar

Vad kunder sagt

Snabbt, enkelt och effektivt. För att inte tala om hur oväntat stor trafik till hemsidan det blev till slut. Kontentan av uppgraderingen för vår förening mynnade ut i fler medlemmar väldigt snabbt.